ساندویچ با دستگاه ساندویچ ساز:  نان تستها را کره مالیده+کچاب حالا مواد میانی دو نان تست: مرغ پخته و در غذا ساز خرد شده یا خوب ریش ریش شده /ژامبون / گوشت چرخ کرده تفت داده شده /سوسیس نگینی شده  یا ترکیبی از این مواد+قارچ تفت داده شده(با شعله متوسط چون تفت قارچ با شعله کم باعث آب انداختن آن می شود) +نمک و فلفل+کمی فلفل دلمه ای نگینی شده + پنیر پیتزا  را می چینیم.در،ساندویچ سازکه یک بار خالی کار کرده تا داغ شود،آماده می کنیم ، هر بار که نان ها را گذاشتیم در دستگاه را از اول نمی بندیم ،دو سه دقیقه بعد که حجم ساندویچ ها کم شد می بندیم تا به دستگاه فشار نیاید.با سس کچاپ سرو می کنیم.