کوکوی سیب زمینی در فر :سه سیب زمینی درشت را پخته و بعد از پوست کندن،گرم گرم با گوشت کوب می کوبیم تا خوب و یکدست پوره شود+ سه ق غ روغن (+ پنیر پارمسان)  + نمک + فلفل + زردچوبه  + کمی زعفران سائیده  و مزه را با توجه به اینکه چهار تخم مرغ هم اضافه خواهد شد تست می کنیم.  می گذاریم تا سیب زمی نی ها خنک شود . در غذاساز یا مخلوط کن چهار تخم مرغ + دارچین را پنج دقیقه می گردانیم تا پف کند بعد + نیم پیمانه ماست (80 سی سی) + یک قاشق مربا خوری سر صاف آرد + نصف قاشق مربا خوری بیکینگ پودر بعد دوباره دستگاه را روشن تا مواد مخلوط شوند و به سیب زمینی ها  اضافه می شود .حالا ته ظرف را (این مقدار ، اندازه ی یک مرغ خوری می شود) با سه قاشق روغن چرب و یک قاشق مرباخوری آرد پاشی کرده ،نصف پوره  را پهن و بعد در صورت تمایل مواد میانی را می چینیم  مانند: پیاز داغ+گردو، خلال پسته و بادام + زرشک +کنجد برشته سپس نیمه ی دیگر پوره  را پهن ،با چنگال شکل می دهیم، در فر  200 درجه می گذاریم(در فر قبلاً گرم شده ی 200 درجه ی سانتی گراد ) تا زیرش برشته شود یک قاشق روغن روی کار داده و گریل را برای طلایی شدن رویش ، روشن می کنیم.

 

کوکو سیب زمینی در ماهی تابه رژیمی اماده شده: پوره سیب زمینی +کمی کره +شویدخشک+ تخم مرغ + نمک + زردچوبه + پودر زعفران + فلفل

 

کوکو سیب زمینی به شکل کتلت : سیب زمینی ها را گرم گرم با کمی کره می کوبیم تا گلوله ای نداشته باشد + نمک + فلفل + زرچوبه در دست به شکل کتلت آماده در تخم مرغ بعد در آرد سوخاری می زنیم تا خوب پوشش داه شود ،بعد در روغن که زردچوبه دارد سرخ می کنیم. شعله کم نباشد وگرنه روغن زیادی به خود جذب می کنند و خمیری می شوند.

پیراشکی سیب زمینی (کراکت سیب زمینی) : سیب زمینی ها را پخته(با پوست و در صورت عجله بدون پوست،چهارقارچ پخته،آبکش می کنیم)، گرم گرم با کمی کره ،کوبیده + نمک+فلفل+زردچوبه و تست می کنیم.

از طرفی پیاز را بلوری کرده + گوشت چرخ کرده با در بسته +نمک + فلفل  تفت بخورد.موقع خاموش کردن شعله،زرشک را که ده دقیقه خیس خورده و آبکش شده را اضافه و با گرمای ماهی تابه هم زده، گردوی نیم کوب (گردو را در نایلون فریزر با گوشت کوب می کوبیم تا نیم کوب شود.) را هم اضافه می کنیم ت مواد تویی پیراشکی حاضر شود.

حالا از خمیر سیب زمینی از گردو بزرگ تر از نارنگی کوچک تر برداشته،در دست به شکل آشیانه ی پرنده  آماده و از مواد لای پیراشکی وسطش ریخت.دوباره در دست صاف و به شکل گرد یا کتلت ضخیم در آورده به ترتیب در آرد ،تخم مرغ در آخر آرد سوخاری غلطانده و در روغنی که زردچوبه دارد سرخ می کنیم. شعله کم نباشد وگرنه پیراشکی ها روغن جذب کرده ،نرم و خمیر می شوند.