کوکوی نخود سبز- باقالی: آب که جوشید نخود سبزها یا باقالی ها(یا هر دو) را اضافه تا بپزد.بعد از آبکش کردن، با گوشت کوب یا هاون کوبیده ویا اگر مقدار آن زیاد است به کمک غذا ساز پوره می کنیم البته قبل از اینکه حالت خمیری بگیرد، دستگاه را خاموش می کنیم + تخم مرغ +شوید و تره ی خشک سائیده +پودر سیر + نمک+ فلفل+کمی زردچوبه و پودر کاری ،در ماهی تابه که روغنش داغ شده آماده می کنیم.

تره را درشت خرد و بعد از پهن کردن و خشک کردن در محیط منزل با آسیاب یا یک دو سه می سابیم . برای کتلت،کوکو و کوفته استفاده می شود.