انواع پودینگ: پودینگ ها خانواده ی مهمی از دسر ها هستند که به تنهایی یا با ترکیب دیگر مواد ،پر طرفدارند. برگرداندن پودینگ ها مقداری ریسکی است و بهتر است از اول در ظرف سرو آماده شوند. اگر خواستیم برگردانیم دور ظرف را چرب و پودینگ غلیظ باشد ولی نه خیلی زیاد . دور کار را با کارد آزاد و کمی بیشتر از ژله در ظرفی که آب گرم شیر در آن ریخته ایم نگه می داریم.

برای تزئین : شکلات چیپسی برای زمینه ی تیره شکلات چیپسی روشن و برعکس   / شوکو رول / پودر کاکائو برای زمینه ی روشن و...

پودینگ وانیلی که دستور پایه است:( دستور بدون تخم مرغ) دو قاشق نشاسته را در قابلمه ی روحی با گوشت کوب مقداری خرد تر کرده + یک چهارم پیمانه آرد + 50 گرم کره + نیم لیوان (صد گرم) شکر ( شیرینی ملایم) + وانیل + دو و نیم لیوان شیر را روی شعله که شعله پخش کن دارد جوشانده و مرتب با همزن دستی هم می زنیم تا ته نگیرد و یکدست باشد. وقتی غلیظ شد ،شعله را کاملاً کم کرده 50 گرم  خامه ی سی درصد(یک چهارم خامه های جعبه صورتی) اضافه می کنیم. نباید دوباره بجوشد.

پودینگ شکلاتی: مانند پودینگ وانیلی ولی به جای 100 گرم شکر،صد گرم شکلات سفید یا قهوه ای اضافه می شود.

 

پودینگ نسکافه: مانند پودینگ وانیلی که نسکافه هم اضافه می شود.

پودینگ موکا: مانند پودینگ وانیلی که نسکافه و کاکائو هم اضافه می شود.

پودینگ مغزجات: مانند پودینگ وانیلی که مغز فندق یا گردو یا پسته یا بادام که کوبیده شده ( در نایلون فریزر با گوشت کوب خوب می کوبیم.)در آخر ،اضافه می شود.

 

 

پودینگ زعفرانی: مانند پودینگ وانیلی ولی زعفران دم کرده ی غلیظ را با چای صاف کن، صاف کرده و به مواد اضافه می کنیم، کره 25 گرم دارد و سه قاشق گلاب هم اواخر کار اضافه می کنیم. چون به بستنی سنتی نزدیک است بهتر است با مغز یا پودر پسته تزئین شود.

 

 

پودینگ پنیری شکلاتی: مانند پودینگ شکلاتی ولی کره 25 گرم و بعد کم کردن شعله ،به جای خامه، پنیر خامه ای (ماسکارپونه بهتر) اضافه می کنیم و هم می زنیم . برای چیز کیک کاربرد دارد.

پودینگ نارگیلی: مانند پودینگ وانیلی ولی پودر نارگیل حاضری که دوباره با یک دو سه یا دستگاه آسیاب ، خوب پودر شده را آخر کار اضافه می کنیم.

انواع پودینگ آماده: پودر پودینگ آماده + یک قاشق غ نشاسته + نوک قاشق وانیل +2 ق غ شکر+ کره: 25 گرم و به جای شیر پیشنهادی( 750 سی سی ) بهتر است تا جایی که ممکن است از شیر حاضری مربوطه استفاده کرد . مثلا" برای پودینگ موز بیشتر حجم شیر، شیرموز حاضری باشد یا برای پودینگ توت فرنگی ،بیشتر از شیر توت فرنگی استفاده شود یا شیر قهوه برای شکل کاکائویی یا شکلاتی و ...

 

 

پودینگ کاسترد: مانند پودینگ وانیلی یا شکلاتی ولی کره 25 گرم دارد، وانیل ندارد و به جای آرد، پودر کاسترد استفاده می شود. برای روی کار دارچین گزینه ی خوبیست و جایگزین ساده ای به جای شله زرد در سفره های افطار.   ( می توان برای تهیه ی کاسترد شکلاتی ،صد گرم شکلات را جایگزین شکر کرد.)


 

 

کاسترد دارچینی( سس شکاتی را باید هنگام سرو اضافه کرد.)