کیک هویج و گردو: تخم مرغ 5 عدد ،آرد 3 پیمانه ، شکر2پیمانه ، روغن مایع :یک و یک چهارم پیمانه ، مغز گردوی خرد شده یک پیمانه ، هویج رنده شده(رنده درشت نباشد) 3 پیمانه ،دارچین یک و نیم قاشق مرباخوری ،وانیل نوک قاشق مرباخوری ،نمک نوک قاشق چای خوری ،بیکینگ پودر یک و نیم قاشق مرباخوری    /  تخم مرغ ها را با دارچین و وانیل 5دقیقه با هم زن برقی یا در غذاساز می زنیم بعد شکر،روغن،نمک،بیکینگ پور و نمک را اضافه و آرد را یک پیمانه یک پیمانه اضافه و در همان غذاساز می زنیم. بعد از غذاساز خارج کرده و هویج و گردو را اضافه ،باقاشق هم می زنیم تا یکنواخت شود. ظرف تفلون که شکل ساده ای دارد را با برس چرب و با یکی دو قاشق آرد، آرد پاشی می کنیم. مایع را پهن کرده و در فر 200 درجه ی سانتی گراد که قبلاً گرم شده گذاشته ،حدود یک ساعت بعد که آماده شد برای طلایی کردن روی کیک از گریل استفاده می کنیم. بعد از اینکه حرارتش را از دست داد برش می زنیم.

اگر ظرف تفلون نبود از کاغذ روغنی استفاده شود.