خورشت عدس : تمر هندی را با مقداری آب روی اجاق می گذاریم تا بجوشد و خوب باز شود بعد از صافی رد می کنیم و اگر لازم بود دوباره این کار را انجام می دهیم. / پیاز که بلوری شد، مرغ ها را اضافه و تفت می دهیم ،بعد عدس های شسته را اضافه می کنیم + شیره ی تمر هندی + فلفل+زردچوبه + یک قاشق رب ،می گذاریم تا بپزد و کم آب شود،نمک و ترشی این غذا با تمر هندی تامین می شود. اگر لازم بود و خورشت زیادی ترش بود برای ملس کردن از شکر استفاده می کنیم.

اگر از گوشت تکه ای استفاده کردیم با پیاز جدا بدون افزودنی پخته شود ، عدس را هم جدا پخته (له نشود) چند دقیقه با افزودنی ها با هم غل بزنند تا مزه ها به خورد هم برود.