نان پنجره : آرد: نیم پیمانه(160 سی سی) ، نشاسته : نیم پیمانه ،تخم مرغ : 3 عدد ، گلاب: 2 ق غ ، وانیل : یک چهارم ق چ ، هل و وانیل ، پودرقند

نشاسته را با گوشت کوب خوب کوبیده + گلاب  + تخم  مرغ ها با چنگال می زنیم تا نشاسته باز شود +   وانیل و هل + آرد خوب زده تا صاف و یکنواخت شود.   در ماهی تابه ی گودی روغن فراوان ریخته و روی حرارت گذاشته تا داغ شود (نسوزد) ، قالب نان پنجره ای را درون روغن بگذارید تا آن نیز داغ شود. در این زمان گرمی قالب بسیار مهم است، قالب نباید خیلی داغ یا خیلی سرد باشد. اگر خیلی داغ شود مایه دور قالب حالت پختگی می گیرد و خراب می شود لازم بود چند لحظه صبر تا خنک تر شود  ، قالب داغ شده را درون مایه ی شیرینی زده ولی روی آنرا نگیرد، سپس قالب را درون روغن کرده با کمی تکان دادن قالب، شیرینی از قالب جدا خواهد شد. وقتی یک سمت شیرینی کمی طلائی شد، آنرا برگردانده تا سمت دیگر هم کمی طلائی شود. در این مرحله مراقب باشیم تا شیرینی قهوه ای نشود وگرنه طراوت و نرمی شیرینی از بین می رود. (چند تای اول خراب می شود تا راه بیفتد  بعد از .آن لازم نیست قالب را به روغن بزنیم بلکه مستقیم به مایه می زنیم ) بعد از اینکه کامل سرد شدند، روی آنها پودر قند می پاشیم.