استیک مرغ:سینه ی مرغ را با بیفتک کوب باز کرده البته نه آن قدر که آسیب پذیرشده و پاره شود.یک شب داخل یخچال در این مواد می خوابانیم: پیاز خرد شده،آبلیمو+نمک +فلفل + پودر سیر + زنجبیل + کمی زعفران سائیده شده+ زردچوبه 

بعداز باز کردن سینه ی مرغ به اندازه ی استیک ( کمی از کتلت بزرگ تر) .بعد در ماهی تابه با در بسته با ته فنجان آب + روغن دو طرف برشته یا بعد از کره مال کردن کباب شود. با دور چین سیب زمینی سرخ شده یا پوره شده ، نخودفرنگی و ذرت پخته ، خیارشور و گوجه فرنگی سرو شود.

می توان اگر به زودی مصرف خواهد شد،به صورت استیک در مواد خوابانده ،بعد از اینکه از پیاز جدا کردیم ، در فریزر نگهداری کرد.