شنیسل: بعد از پخت مرغ، تخم مرغ (+کمی شیر) + نمک و فلفل روی مرغ های سرد شده، برس   وسپس در آرد سوخاری + مقداری پودر سیر غلطاند، برای صرف با نان دو یا سه بار این کار تکرار شده، بعد در روغن + زرد چوبه تفت می دهیم. بیش از اندازه سرخ شود خشک و سفت می شود.می توان داغ داغ در کنجد برشته که حاضریش موجود است غلطاند. اگر سینه ی مرغ با بیفتک کوب خوب باز شود  و از شب قبل در مواد خوابانده شود بدون پختن این مراحل را انجام می دهیم.

کنارش مخلفاتی مثل خیار شور، گوجه فرنگی ، سیب زمینی سرخ شده ،سس کچاپ، کاهو و کلم خرد شده و ...