برای اینکه بالها زودتر بپزد وسطش را برش می زنیم.

به جای آبلیمو می توان از رب انار ترش استفاده کرد

جوجه کباب تکه ای: مرغ ها را مثل جگر خرد کرده + نمک + فلفل (+زنجبیل) + فلفل دلمه ای خرد شده +زعفران و زردچوبه  +پیازخردشده +آبلیمو یک شب در یخچال بماند. به سیخ کشیده و روی آتش کبابی می کنیم در آخر کره مال می کنیم   یا در ماهی تابه با در بسته سرخ می کنیم. گوجه فرنگی و فلفل کبابی در سیخ های جداگانه آماده می شود.

می توان با بیفتک کوب، سینه ی مرغ را باز کرده و با قیچی آشپزخانه به عرض های یکسان تقسیم کرده و مانند کباب برگ به سیخ کشیده شود.در یخچال در مواد خوابانده شود. اگر تکه تکه باشد جای نگرانی نیست چون بعد پخت منسجم می شود

بدون سیخ هم می شود ولی شکیل نیست.

  ₪ اگر از سیخ چوبی استفاده کردیم باید چند ساعت قبل در آب بماند تا آب گوشت را به خودش جذب نکند.