مرغ آب پز: رب را ته قابلمه با زرد چوبه کمی تفت داده + مرغ + آب + پیاز ویک برگ بو + نمک + آبلیمو+ کمی دارچین + فلفل  + زرشک + خلال بادام و پسته + کمی زنجبیل + زعفران + کره ،وسط پخت پیاز و برگ بو را خارج می کنیم. بجوشد٬تا غلیظ شود. می توان زرشک را حذف  و آبلیمو را کم کرد و به جای ان چند عدد آلو بخارا که 10 دقیقه خیسانده و ریگ شور شده،بیست دقیقه ی آخر،اضافه کرد.

 

روش کم ادویه تر اینکه با یک پیاز درسته که بعد پخت خارج می کنیم+ زعفران + نمک + کمی زردچوبه+آبلیمو پخت و گذاشت تا کم آب شود . برای بیمار، چون کم ادویه است مناسب تر می باشد.

₪ می توان از ریواس هم استفاده کرد که در این صورت آبلیمو در حد یک قاشق کافیست . ریواس ها را پوست گرفته و شسته (می توان در این حالت فریز کرد و موقع استفاده مستقیم از فریز به قابلمه انتقال داد.) یک ربع آخر به مرغ ها اضافه می کنیم .اگر به شکل درسته باشد این حسن را دارد که اگر ریواس ها چغر بود می توان به راحتی جدا کرد و مزه ی آن کافیست.

 

مرغ با سس پرتقال: مرغ ها را در قابلمه ی تفلون تفت، برای دو ران مرغ،یک نکتار یک لیتری نکتار پرتقال بدون پالپ + مقداری آب + کمی نمک + زعفران + آبلیمو و کره ، بجوشد تا کم آب شود.  اواخر کار تست می کنیم اگر لازم بود آبلیمو اضافه می کنیم تا شیرینی نکتار و ترشی آبلیمو طعم ملسی بدهد.