خورشت مرغ ترش:سبزی این غذا: جعفری،تره،گشنیز،شنبلیله، شوید، اسفناج(یعنی شوید و شنبلیله به سبزی قرمه سبزی اضافه می شود.) و نزدیک به وزن پاک شده ی سبزی ،گردوی چرخ شده داریم که ته قابلمه سرخ کرده ،بعد لپه ی شسته و آبکش شده +مرغ تا تفت سبکی بخورد پیاز داغ وسبزی که سرخ شده (نه در حد قرمه سبزی)  را هم اضافه و می گذاریم بپزند ،سپس نمک+فلفل+ زردچوبه + یکی دو قاشق رب انار +آبغوره و آبلیمو را اضافه می کنیم تا خورشت جابیفتد. اگر چه اسم غذا مرغ ترش است ولی اگر طعم ملس ترجیح داده می شود با احتیاط کمی شکر اضافه شود.(لپه ها رنگ گردو گرفته و تیره شدند)

 

خورشت سبزی فسنجان: کمی پیاز داغ کف قابلمه حاضر + + پودر گردو (یک درجه درشت تر از فسنجان) مختصر تفت +سبزی تره و جعفری (+گشنیز)  + گوشت بعد که پخت + یک ق غ رب گوجه فرنگی + رب انار تا مزه دلخواه را داشته باشد + نمک می توان گذاشت کاملا کم آب شود.