مرغ شکم پر: مرغ که داخل شکمش تمیزوشسته شده را یک روز قبل در مواد زیر می خوابانیم (داخل مرغ را هم پر پیاز کرده و از مواد می ریزیم):  آبلیمو + سه عدد پیاز خرد شده + نمک +  فلفل سیاه و قرمز + زردچوبه + زعفران + زنجبیل / مواد داخل مرغ : آلو که یک ربع خیس گذاشته و ریگ شور کرده ایم+ گردوی نیم کوب ( داخل نایلون فریزر با گوشت کوب می کوبیم) این دو بیشترین حجم مواد درونی را تشکیل می دهد + یک قاشق رب انار ویک قاشق رب گوجه فرنگی + پیاز داغ + کمی نمک و فلفل + زرشک که ده دقیقه خیس و شسته شده + خلال بادام وپسته (+ یک قاشق سبزی معطر)   وقتی سر اجاق پیاز ریز خرد شده طلایی شد بقیه ی مود را اضافه و تفت سبکی می دهیم . بعد از سرد شدن ، مرغ را که درون وبیرونش را از پیاز کاملاً خالی کرده ایم پر می کنیم البته سر خالی تا مواد حین پخت بیرون نریزد. با نخ وسوزن تمیز می دوزیم تا مواد به بیرون درز پیدا نکنند. (اگر هم پارگی در پوست بود می دوزیم.)فر 200 درجه ی سانتی گراد را آماده بعد در تابه ی مورد نظر روغن + 4 لیوان آب میریزیم و در فر می گذاریم اگر چه اضافه کردن این آب پخت را به 4 ساعت می رساند ولی می توان از پخت و لطافت گوشت داخلی اطمینان حاصل کرد. هر نیم ساعت مرغ را خارج و با قاشق از مایع ظرف روی کار می دهیم و وقتی آبش کشیده شد برس کره  و زعفران آب کرده روی مرغ می دهیم. اواخر کار گوجه فرنگی را اضافه می کنیم  ، وقتی روی مرغ سرخ طلایی شود ، حاضر است.