خورشت  فسنجان لوبیا : نصف لوبیا قرمز و نصف لوبیا چیتی را از روز قبل شسته و خیس گذاشته، چند بار آبش را عوض می کنیم .  گردوی چرخ کرده ( با یک دو سه ) را ته ظرف بو داده تا از خامی در بیاید(نسوزد) + پیاز داغ ریزخرد شده + آب + مرغ (اگر گوشت تکه ای بود جدا می پزیم و بعد پخت لوبیاها اضافه می کنیم.)  +لوبیاها + زردچوبه و زعفران (چون گردو کف کرده و بالا می آید  ظرف را بزرگتر می گیریم.) وقتی پخت  نمک + کمی فلفل + رب انار رااضافه و در آخر برای ملس کردن کمی شکر اضافه می کنیم.