قرمه سبزی پلو : پیاز نسبتاً زیادی  را ته قابلمه + زردچوبه و روغن و مقداری کره بلوری کرده+ گوشت چرخ کرده تا تفت بخورد + سبزی قرمه سبزی سرخ شده + پودر سیر + آب تا بپزد +  نمک + پودر لیمو و آبلیمو + یک قاشق رب + فلفل  آبش را که کشید ،با برنج لا به لا دم می گذاریم. (برنج را می توان حالت کته ای درست کرد و قتی آب رویش کشیده شد در قابلمه ی دیگر به صورت ته دیگ دار و مخلوط دم می گذاریم.) در واقع قرمه سبزی بدون لوبیا را درست تا آبش را بکشد .

₪ از مرغ هم می توان استفاده کرد ،وقتی پخت از خورش خارج و خرد می کنیم دوباره به قابلمه بر می گردانیم. چون لوبیا ندارد در زمان کمتری نسبت به خورش قرمه سبزی آماده می شود از گوشت تکه ای استفاده شود زمان گیر می شود.