خورشت سیب و آلو : سیب ها ی زرد یا سبز را با پوست خرد کرده ( اگر ریز خرد شود وا می رود) و با روغن و مقداری کره + زردچوبه و فلفل ته قابلمه تفت داده و خار می کنیم. بعد پاز را تفت + گوشت تکه ای قرمز یا گوشت مرغ + آب + زعفران تا بپزد وقتی پخت + کمی نمک (اگر مرغ بود ازاول اضافه می کنیم) + آلوهای ریگ شور شده و سیب ها را (نصف آلو نصف سیب ) را یک ربع  تا بیست دقیقه ی آخر اضافه می کنیم .  چون سیب و آلو زیاد بپزد له می شوند. معمولاً سیب با ترشی آلو تعدیل می شود و شکر نمی خواهد ولی اگر ترش بود کمی شکر اضافه تا ملس شود.