ته چین مرغ: برای هر پیمانه برنج ، یک قاشق غذاخوری ماست چکیده و یک تخم مرغ + زعفران سائیده ی فراوان ، یکدست زده و کنار گذاشته ،مرغ را با پیاز و مقداری آبلیمو (ترشیش تا آخر پخت می رود) می پزیم تا آبش را بکشد بعد تکه کرده و از استخوان جدا می کنیم. حالا برنج را که کمی زنده برداشته ایم با  بیشتر  تخم مرغ و ماست مخلوط و مرغ ها را در بقیه ی ماست و تخم مرغ می ریزیم+ کمی فلفل و نمک (برنج نمک دارد اندازه ی مرغ و تم مرغ ها نمک می ریزیم.) برنج و مرغ باید گرمایشان را از دست بدهند تا تخم مرغ خودش را نگیرد. حالا ته پلوپز مانند ته دیگ روغن ریخته و کمی از برنج را با یک قاشق ماست چکیده ی دیگر مخلوط  تا ته دیگ خشک نشود ،نصف برنج را ریخته و فشرده می کنیم بعد مرغ ها را چیده طوری که به جداره ی ظرف نچسبد و مابقی برنج را ریخته صاف و فشرده کرده، رویش روغن و کره می دهیم. خلال بادام و پسته + چند قاشق گلاب را در نایلون فریزر می ریزیم و روی پلو طوری که به جداره نچسبد می گذاریم . برای پلوپز ناسیونال ته دیگ را برای متوسط تمام و کمی قهوه ای تنظیم می کنیم. حدود یک ساعت بعد ته چین آماده است. زرشک را یک ربع خیس و آبکش با کمی شکر تفت + خلال ها که آخر پخت خارج  کرده ایم تفت سبکی می دهیم و روی ته چین می ریزیم. گرمای اولیه اش را که از دست داد برش می زنیم.

₪ اگر خواستیم برنج به صورت کته آماده ،زعفران را در آبش می ریزیم(کمی زنده تر) وقتی آب رویش را کشید مانند برنج آبکش شده ،مراحل را انجام می دهیم. (یک سوم برنج دانه بلند باشد)

₪ تصویر ،ته چینی با 5 پیمانه برنج است که سه ران مرغ برایش کافیست و در پلوپز بزرگ آماده شده است.

₪ برای درست کردن ته چین در فر، جداره ی ظرف را که می تواند قالب کیک باشد به طور کامل چرب و بعد از ریختن مواد رویش فویل کشیده و از چند جا با چنگال سوراخ کرده ،در فر 180 درجه ی سانتیگراد به مدت (حدودی) یک و نیم ساعت می گذاریم.