کیک مرغ :  مرغ را با پیاز و آبلیمو پخته طوری که آبش به حداقل ممکن برسد  آبش را از صافی رد کرده و داخل ظرفی می ریزیم که همه ی مواد مخلوط خواهند شد .مرغ ها را  با کمک تخته ی برش و چاقوی آشپزخانه ریز خرد می کنیم . سیب زمینی را پخته و گرم گرم با گوشت کوب می کوبیم . خیار شورها را ریز خرد کرده و در آبکش می ریزیم تا آبش برود .همه ی مواد را مخلوط + پیازچه ی فراوان  (پیازچه ها  را بعد از اینکه شسته، آبکش کرده وکاملاً آبش رفت ریز خرد می کنیم.) به علاوه ی ترکیبی از سس مایونز و ماست چکیده (60 در صد ماست چکیده) نمک + فلفل   / نان های تست (سایز بزرگ) را دور گیری کرده و هر چهار تا را در ظرف سرو کنار هم می گذاریم یک لایه از سالاد را گذاشته و صاف کرده و نان های تست لایه ی بعدی را می گذاریم از دور کار می چینیم اگر وسطش خالی ماند با دور نانها که مانده است پر می کنیم تا صاف و یک دست شود و همین طور تا لایه ی چهارم نان ها را گذاشتیم از سس رو و دور کار می مالیم و صاف می کنیم و بعد با گردو ، ذرت ، نخود سبز ، گوجه فرنگی گیلاسی درسته ،فلفل دلمه ای تزئین می کنیم . اگر گوجه فرنگی معمولی بود اطراف کار می چینیم چون روی کار آب می اندازد.(16 نان برای این مقدار استفاده می شود که یک بسته کافیست برای مقدار کمتر یا بیشتر تعداد نان یا سایز آن  تغییر می کند.)

₪ کیک مرغ را بهتر است شب قبل آماده و در یخچال گذاشت . روی آن با نایلون فریزر طوری که خراب نشود پوشانده شود یا ظرفی را روی کار برمی گردانیم.