پودینگ با نان تست شیرین شده: سه نان تست را با چاقو روی تخته ی برش دور گیری می کنیم سپس هر کدام را به سه قسمت تقسیم می کنیم. می گذاریم در تستر یا فر تا برشته شوند(البته نسوزند) و مشغول درست کردن شربت به این صورت می شویم : 90 سی سی آب + 70 سی سی شکر+کمی زعفران را روی شعله می گذاریم و با قاشق هم می زنیم. همین که شکر حل شد،شعله را خاموش می کنیم . می گذاریم تا بیشتر گرمای آن گرفته شود و نان ها هم خنک شوند (اگر گرم باشد خمیر می شود.) بعد نان ها را در شربت انداخته بالافاصله درآورده و می گذاریم روی صافی تا شربت اضافیش برود. به همین شکل نیز قابل استفاده است . اما برای دسر به این شکل آماده می شود که این نان ها را یک لایه در ظرف دسر مورد نظر چیده و بعد پودینگ (کرم) مورد نظرمان را بعد از این که گرمای اولیه اش گرفته شد روی نان ها ریخته و همین طور یک لایه در میان ادامه می دهیم ،طوری که روی دسر پودینگ باشد،بعد رویش را با فال گردو ٬ پودر پسته ، شکلات چیپسی و... تزئین می کنیم.در یخچال می گذاریم تا خنک شود.

برای پودینگ ، به انواع پودینگ در تگ انواع دسر و ... مراجعه شود.