برای شکل تا شده ی املت : تخم مرغ ها را با شیر،نمک،فلفل زده،در ماهی تابه ی تفلون که مقداری روغن ریخته و داغ شده،پهن می کنیم. (به ازای هرتخم مرغ یک قاشق غذاخوری شیر اضافه می کنیم.) به صورت دو رو آماده می کنیم. همین که طلایی شد ،به طرف دیگر برمی گردانیم،زیاد بماند، حالت پلاستیکی می گیرد.بعد از اینکه طرف دوم هم آماده شد،شعله را خاموش و در ظرف را چند دقیقه می گذاریم تا کمی نرم شده و موقع تا کردن نشکند.بعد مثل شکل سرو می کنیم تا با نان میل شود. از آیتم های مختلفی می توان استفاده کرد مانند مرغ پخته ی ریش ریش شده + قارچ تفت خورده + سیب زمینی پخته و خرد شده +... با نان میل شود.