شکل ساده ی دفرمه  ی املت ها :معمولاً شامل مواد پخته و نرم می شود مثل بادمجان کبابی که آخرش تخم مرغ می ریزیم یا اسفناج پخته  ، پوره ی سیب زمینی و...

 

میرزا قاسمی:بادنجان ها و گوجه فرنگی ها را شسته، با پوست کبا بی می کنیم٬ برای اینکه اجاق گاز کثیف نشود راحت تر اینکه در ظرفی چیده ودر فر گریل کنیم٬بعد پوستش را کنده و می کوبیم/ ته قابلمه پیاز داغ آماده می کنیم +سیر خرد شده کمی تفت داده +نمک+فلفل+زردچوبه(+ رب)+بادمجانها و گوجه فرنگی وکمی آب با در بسته تا بپزد،آبش را کشید(در این مرحله می توان فریز کرد ) تخم مرغ ها روی غذا شکسته و سریع هم می زنیم.

₪ می توان کنار این غذا، تکه های مرغ را که جدا پخته وآبش به خوردش رفته بگذاریم.

 

املت پوره ی سیب زمینی: پیازهارا طلایی کرده سیب زمینی ها ی پخه و پوست گرفته را که با مقداری کره کوبیده ایم اضافه ،نمک،فلفل و کمی زردچوبه اضافه و اندازه می کنیم بد تخممر ها را که زده ایم اضافه می کنیم.

 

نرگسی (املت اسفناج) : تقریبا برای دو نفر یک و نیم کیلو اسفناج  / پیاز را ته قابلمه طلایی کرده ،اسفناج های خرد شده +کمی آب(خودش هم آب می اندازد) +روغن یا کمی کره + نمک + فلفل و کمی زردچوبه٬ وقتی آبش را کشید و به روغن افتاد، تخم مرغ ها را اضافه می کنیم،تا ببندد.همراه سیر ماست ,  و نان صرف می شود.

₪    می توان به جای زردچوبه از پودر سیر استفاده کرد و نمک خیلی کم ریخت ، وقتی آبش تمام شد در آخر پنیر صبحانه را اضافه و خاموش، با همان گرمای ظرف پنیر را در اسفناج باز می کنیم.

 

سیر قلیه:  لپه را شسته و  آبکش می کنیم.ته قابلمه ی تفلون  سیرهای سبز ریزخرد شده را (می توان با غذاساز مثل سبزی قرمه سبزی ریز خرد کرد.)با روغن و مقداری کره  سرخ بعد لپه را اضافه و تفت +مرغ . سپس آب ریخته+نمک+آبلیمو +زردچوبه+فلفل. وسط کار که مرغ ها پخت، در آورده و استخوانش را در می آوریم. مرغ های خرد شده را دو باره به ظرف بر می گردانیم وقتی کامل آبش را کشید، تخم مرغ به تعداد دلخواه اضافه می کنیم.می توان در کنار ماست چکیده با نان میل کرد یا با برنج صرف کرد.

در مورد فریز کردن سیر سبز : در ظرف باشد یا چند نایلون  وگرنه بوی سیر تمام فضای فریزر را می گیرد و توجه شود پیش کدام مواد غذایی گذاشته می شود.