خوراک هایی با بادمجان سرخ شده

 

گوجه بادنجان : بادنجان ها را سرخ ، برداشته ، پیاز های خلالی را تفت ،سپس گوجه فرنگی ها را که با غذا ساز یا رنده به شکل پوره در آورده یم + بادمجان ها به ظرف اضافه + آب + نمک +پودر سیر یا سیر یز خرد شده  + فلفل + کمی زرد چوبه + پودر کاری بجوشد تا آبش را بکشد ، می توان به کمک گوشت کوب اواسط پخت ،بادنجان ها را به شکل پوره درآورد. / حالا می توان به همین صورت با نان صرف کرد یا تخم مرغ زده  و املت گوجه بادنجان داشت

₪ اگر بادنجان سرخ شده و پوره ی گوجه فرنگی در فریزر داشت ، غذای فوری محسوب می شود.

کشک بادمجان : بادمجان ها و پیاز سرخ شده + فلفل + سیر خرد شده یا پودر سیر فراوان + کشک (اگر به جوشدن نیاز دارد) + آب تا بپزد ، یک ربع آخر با گوشت کوب، بادنجان ها را پوره کرده + نعنا و گردوی نیم کوب تاآبش تمام شود. نمک را آخر کار تست می کنیم چون کشک هم نمک دارد. رویش را می توان با نعنا داغ،سیر داغ،گردو و پیاز داغ تزئین کرد.

هلیم بادمجان:بادمجانها را سرخ بعد پیازهاراتفت وبر می داریم سپس٬ گوشت راکه با زردچوبه و دارچین +فلفل و پودر سیر تفت خورده +کمی از پیازداغ ها+آب +کمی عدس وبرنج  ،خوب بپزند .مواد را با گوشت کوب کوبیده+نمک. آبش را  بکشد و غلیظ شود آماده است. البته بهتر است غذا در قابلمه ی تفلون آماده شود و مرتب با قاشق چوبی از ته هم زده شود تا به دلیل غلظت غذا،ته نگیرد. در ضمن توجه کرد که بیشتر این غذا از بادمجان و بعد گوشت تهیه شده و عدس و برنج در حاشیه است.

بعد از این که کمی گرمای ظرف گرفته شد برای تزئین و تکمیل غذا از این مواد استفاده می کنیم: بقیه ی پیازداغ ها ومقداری سیر داغ و نعناداغ  ،گردوی نیم کوب یا نیم فال ، کشک یا ماست چکیده(ساده یا با زعفران سائیده مخلوط شده و یک ساعت در یخچال بماند تا رنگ بیاندازد).

 

تاس کباب با گوشت چرخ کرده (تکه ای استخوان دار)  :  گوشت چرخ کرده + پیاز رنده شده و آب گرفته + کمی نمک و فلفل را به صورت قلقلی های کوچک در آورده و ته تابه ی دیواره دار  تفت و خارج کرده، پیاز ها و سیب زمینی های حلقه شده (+فلفل دلمه ای های خرد شدده ) را با زردچوبه و فلفل تفت ، بعد رب را تفت + آب + پودر سیر و نمک (+ زعفران) + پودر کاری و کمی دارچین تا بپزد  بعد ،گوشت های قلقلی + گوجه فرنگی های حلقه شده (+بادمجان های حلقه شده و سرخ شده که اول از همه تفت و از تابه خارج کرده بویم  ) را اضافه می کنیم تا حدود یک ربع تا کم آب شود.

تاس کباب با گوشت تکه ای استخوان دار