کله جوش:  گوشت چرخ کرده + پیاز رنده شده و آب گرفته + کمی نمک و فلفل را به صورت قلقلی های کوچک در آورده و ته قابلمه ی تفلون تفت و خارج کرده بعد با زرد چوبه پیاز های ریز خرد شده را تفت ، نعنای کف مال را اضافه و آب رویش می ریزیم + کشک + فلفل + پودر سیر ، ده دقیقه ی آخر گردوی هایی را که در نایلون فریزر با کمک گوشت کو ب ، خرد کرده ایم + گوشت های قلقلی  اضافه می کنیم و نمکش را آخر سر تست می کنیم  چون کشک هم نمک دارد.

₪ اضافه کردن گوشت چرخ کرده یا آب گوشت اختیاریست.

اشکنه: پیاز ها که ته قابلمه + زردچوبه طلایی شد ،کمی آرد ،اضافه و تفت بعد تخم مرغ را اضافه تا ببندد، شنبلیله(زیاد شود تلخ می شود) و نعنا خشک کف مال را اضافه + آب +فلفل تابجوشد و به غلظت مناسب برسد.