خاگینه ی پنیر:  مقداری پنیر صبحانه را با چنگال باز کرده + تخم مرغ 3 عدد+ شوید خشک +1 ق غ سر صاف آرد +نمک (به وجود پنیر توجه شود)+ فلفل + زردچوبه  ← دو چنگاله زده تا مواد گلوله ای نماند. (+ گردوی نیم کوب) ماهی تابه ی تفلون را روی شعله گذاشته،روغن که داغ شد مایه را که از نظر غلظت مانند ماست است می ریزیم.روی دیگر را آماده با نان صرف می شود.(به جای پنیر می توان ماست زد)

 

کوکوی کدو (بادمجان) (قارچ) : کدو ها را با پوست شسته ،ورقه ورقه می کنیم دو طرفش که تفت داده شد مایه ی خاگینه ی پنیر را اضافه  دو طرفش را سرخ می کنیم.

 

کوکوی سیب زمینی خام : سیب زمینی را رنده ی متوسط کرده و با پشت قاشق آبش را خارج و دور می ریزیم + تخم مرغ + نمک + فلفل + زردچوبه + پودر سیر + شو ید خشک کف مال+ یک قاشق آرد نخودچی یا آرد سوخاری ، مانند کوکو های دیگ هر دو رو برشته شد حاضر است.