لقمه هایی با خمیر یوفکا(فیلو): خمیر آماده را طبق دستورالعمل، دو ساعت قبل از کار از فریزر خارج و فقط دو، سه سانت درش را باز می کنیم تا خمیر خشک و شکننده نشود. هر لایه را که پهن کردیم با برس همه ی خمیر به خصوص دورش را چرب و مرطوب می کنیم.( به ازای هر 25 گرم کره یک ق غ روغن سرخ کردنی و یک ق. غ آب ) حتی خواستیم تا کنیم باز این کار را می کنیم. مواد مغزی می تواند مغزی سمبوسه /  مرغ یا سوسیس و قارچ+ فلفل دلمه ای /  اسفناج و پنیر/ بندری و ... باشد. همچنین به اشکال مختلف می توان پیچید برای شکل رول از دو نان استفاده شده،  ولی برای شکل سمبوسه و بقچه از یک نان. در ظرفی که با برس چرب کرده ایم  گذاشته و رویش را زرده ی تخم مرغ + زعفران و روغن ، برس کرده رویش کنجد یا سیاه دانه و ... ریخته ، در فر 200 درجه ی سانتیگراد که از قبل گرم شده می گذاریم. اگر زیرش طلایی شده بود ،رویش را گریل می کنیم. بعد از پخت، در حالی که هنوز گرم است، در ظرف را می گذاریم تا نرمی و لطافت نان حفظ شود

₪برای اسفناج و پنیر:  پیاز را ته قابلمه طلایی کرده ،اسفناج های خرد شده +کمی آب(خودش هم آب می اندازد) +روغن یا کمی کره + نمک خیلی کم+ فلفل و کمی پودر سیر ٬ وقتی آبش را کشید در آخر پنیر صبحانه را اضافه و خاموش، با همان گرمای ظرف پنیر را در اسفناج باز می کنیم.