انواعی از کرم بیسکوییت (کیک) ( پان اسپانیا ، چیز کیک ،شارلوت فرانسه)

در این نوع از دسرها یک پوینگ حاضر است با یک بیسکوییت یا کیک ، البته میوه مثل موز (+ گردوی کوبیده) ، توت فرنگی ، کمپوت که در آبکش آبش رفته مثل آناناس ، هلو و ...   هم بنا به پودینگ استفاده می شود. بعد خنک شدن در یخچال ،در پوش می گذا ریم تا خشک نشوند .

 

پان اسپانیا (پان ایسپَنیش) :(دستور بدون تخم مرغ) دو قاشق نشاسته را در قابلمه ی روحی با گوشت کوب مقداری خرد تر کرده + یک چهارم پیمانه آرد + 50 گرم کره + نیم لیوان شکر ( شیرینی ملایم) + وانیل + دو و نیم لیوان شیر را روی شعله که شعله پخش کن دارد جوشانده و مرتب با همزن دستی هم می زنیم تا ته نگیرد و یکدست باشد. وقتی غلیظ شد ،شعله را کاملاً کم کرده 50 گرم  خامه ی سی درصد(یک چهارم خامه های جعبه صورتی) اضافه می کنیم. نباید دوباره بجوشد.

 در ظرف سرو، یک لایه بیسکوئیت پتی بور چیده ، بعد یک لایه از پودینگ ،گردوی نیم کوب و در صورت تمایل موز حلق شده می چینیم. دوباره بیسکویت و ... روی کار یک لایه ضخیم  پودینگ که هنوز روی شعله با حرارت بسیار پایین  همراه شعله پخش کن است را می ریزیم( چون اگر کامل خاموش شود زود می بندد و نمی تون صاف پهن کرد)  تا بیسکوئیت ها را خوب پوشش دهد. روی کار را می توان با کاکائو یا شکلات چیپسی تز ئین کرد. بهتر است یک شب در یخچال با درپوش بماند تا مواد به خورد هم رفته و جابیفتد.

₪  در تصویر ،سس شکلات آماده دور کار برای شلوغ کردن کار استفاده شده و الزامی نیست.

 

 

چیدمان دیگر

 

 

چیز کیک: بیسکوییت را با گوشت کوب خوب می کوبیم تا پودر شود. برای  130 گرم بیسکوییت پتی بور ، 75 گرم کره ی آب شده در نظر و خوب مخلوط بعد ته ظرف سرو یا ته قالب کمر بندی خوب فشرده می کنیم و بعد پودینگ پنیری شکلاتی را رویش می ریزیم و در یخچال می گذاریم تا ببندد.

 

 

شارلوت : مانند شکل رولت های موجود در سوپری را برش و فشرده در کنار هم چیده و با خرده ها فضای میانی را پر کرده ، فیلینگ مورد نظر را ریخته رویش را با نایلون اطراف کار پوشانده و در یخچال می گذاریم تا بست شود.