کرم کارامل (آماده) : در بازار پودر های آماده ی آن موجود است. ولی برای انسجام بیشتر بهتراست کمی شیر را از دستور ،کمتر گرفت مثلا" به جای 200 سی سی، 180 سی سی شیر در نظر گرفت و خامه ی پیشنهادی را حتما" اضافه کرد. برای برگرداندن لبه ی کار را با کارد آزاد کرده و چند ثانیه در ظرفی که حاوی آب گرم شیر است فرو کرده و اگر لازم شد از سشوار کمک گرفت دوباره در یخچال می گذاریم تا خنک شود . بهتر است برای ساعات زیاد ،در پوش داشته باشد تا با از دست دادن رطوبت ،طراوتش از بین نرود.

کرم کارامل بیسکوییتی:  دو لیوان شیر و یک بسته پودر کرم کارامل + نسکافه و کاکائو وقتی 5 دقیقه جوشید شعله را خاموش + 100 گرم خامه + 17 بیسکوییت پتی بور پودر شده  / ظرف را با برس چرب و مایه را می ریزیم تا در یخچال ببندد و سپس برمی گردانیم.