کوکو شیرین (کوکو قندی) : این کوکو کنار غذاهای شیرین یا به تنهایی در سفره های رمضان، سرو می شود.  این مقدار، اندازه ی یک مرغ خوری می شود. سه سیب زمینی درشت ( نه خیلی درشت ،در تصویر داخل پیش دستی به نمایش گذاشته شده است.) را آب پز کرده و بعد پوست کندن، گرم گرم با گوشت کوب خوب کوبیده و یکدست می کنیم . کنار می گذاریم تا خنک شود. در این فاصله ، چهار تخم مرغ را با نوک قاشق وانیل + هل سبز سائیده به مدت پنج دقیقه در غذا ساز یا مخلوط کن می ریزیم تا پف کند بعد، نیم پیمانه ماست(80 سی سی) + نوک قاشق چای خوری نمک + یک قاشق مرباخوری سرصاف آرد + نصف قاشق مرباخوری بیکینگ پودر را اضافه و دوباره دستگاه را روشن تا مواد مخلوط شوند ،سپس  بعلاوه ی  دو ق غ روغن به سیب زمینی ها اضافه می کنیم. ظرف سرو را با سه  قاشق غذاخوری روغن چرب و ته ظرف را یک قاشق مرباخوری پر  آرد می پاشیم . مایه را داخل ظرف ریخته و در فر از قبل روی درجه ی 200 درجه ی سانتی گراد تنظیم و گرم شده می گذاریم . نزدیک به یک ساعت طول می کشد تا زیر کار  قهوه ای روشن شده و آماده شود بعد یک قاشق روغن روی کار ریخته و گریل را روشن ، تا روی کار طلایی شود. وقتی ظرف را برای گریل می گذاریم ، شهد را روی اجاق آماده می کنیم: یک پیمانه شکر + یک پیمانه آب + زعفران + چهار قاشق گلاب، فقط بجوشد و با یک چنگال هم می زنیم تا زودتر شکر حل و شعله را خاموش می کنیم. کوکو را بیرون می گذاریم تا مقداری از گرمای کوکو و همین طور شهد گرفته شود بعد کوکو را برش و شربت را در حالی که  از صافی رد می کنیم تا پرزهای زعفران را بگیرد ،همه جای ظرف پخش می کنیم و  چهل دقیقه بدون درپوش می گذاریم تا شهد به خورد کوکو برود و سپس سرو می کنیم. اگر گرمای اولیه ی کوکو و شهد گرفته نشود یا درپوش بگذاریم، کوکو خمیر می شود و اگر خیلی خنک شوند ،شهد به خورد کوکو نمی رود.