سالاد سزار : این سالاد که اصلیت ایتالیایی دارد و ابتکار فردی به همین نام است یک غذای کامل محسوب می شود و بسته به ذائقه و ملیت های مختلف در این صد سال  گاها" تغییراتی در آن صورت گرفته است.

 کاهو را شسته و می گذاریم خوب آبش برود بعد با قیچی آشپزخانه مربع های نسبتا" درشت برش می زنیم و رگبرگهایش را دور می ریزیم ، بهتر است از قسمتهای روشن گیاه استفاده شود.  فیله های مرغ  را مربع شکل برش و در ماهی تابه ی رژیمی چیده و با روغنی که نصفش روغن زیتون است  + یکی دو قاشق آبلیمو ،نمک و فلفل  + پیاز بزرگی را دو ، سه حلقه کرده و روی کار می گذاریم ، بعد در ماهی تابه را بسته تا پخته و سرخ شود . پیازها را دور می ریزیم و می گذاریم فیله های مرغ سرد شود . دور نان های تست را گرفته و به شکل مربع برش، در سینی تستر (فر) چیده و رویش روغن زیتون و پودر سیر پاشیده و چند دقیقه تست می کنیم تا برشته شوند. کاهو ها را در ظرف سرو چیده + پنیر پارمسان فراوان پاشیده  و موقع سرو ،فیله ها و نان های تست را اضافه و پنیر پارمسان روی کار می پا شیم. در کنارش سس که شامل سرکه ی بالزامیک ( با جایگزین آبلیمو در صورت دوست نداشتن طعم این سرکه ی شیرین)  + روغن زیتون + کمی فلفل + پنیر پارمسان (پنیر گودا که بالافاصله بعد از فریزر رنده شود) + سس مایونز (+ پودر سیر یا سس سیر) /   البته می توان به روغن زیتون و سرکه ی بالزامیک بسنده کرد.

₪ تخم مرغ آب پز خرد شده را می توان جایگزین فیله ی مرغ کرد، اگر چه هیچ کدام جزو ترکیب اصلی این سالاد نیستند و بعدا" اضافه شده اند.