سیب زمینی چیپسی : سیب زمینی ها را پوست کنده و با رنده ی راه راه  یا با دست و به کمک یک چاقوی مناسب و البته احتیاط فراوان و یا وسیله ی مناسب  چیپسی کرده و داخل ظرف آبی می ریزیم ،سپس آبکش و می گذاریم با حوصله خوب خشک شوند و قبل از اینکه رنگشان برگردد در ظرف کوچک گودی روغن + زردچوبه ریخته و وقتی داغ شد سیب زمینی ها  + نمک را می ریزیم تا طلایی شده ، خارج کرده و روی آبکش سیمی می گذاریم ، برای سری بعد سیب زمینی های روی توری را به ظرف دیگری منتقل  می کنیم. اگر سیب زمینی آبدار باشد ، خیلی نازک یا کلفت باشد یا سیب زمینی ها ی داغ روی هم ریخته شود یا روغن داغ نباشد، چیپس ها بی کیفیت خواهند شد.