آش انار: : برنج را از شب قبل ،شسته و خیس می کنیم.  پیاز را در قابلمه +زردچوبه+روغن تفت می دهیم ،لپه ی شسته شده را اضافه + آب + برنج با ابش + سبزی آش  ، بعد از پخت، رب انار + نمک  را اضافه می کنیم. روغن و کمی کره هم می افزاییم. گوشت چرخ کرده را با نمک و یک پیاز رنده شده که آبش را با فشار قاشق گرفته ایم ،ورز داده و به شکل قلقلی آماده ، می گذاریم تفت بخورد. گوشت ها وروغنش را اواخر کار اضافه می کنیم.

₪ اگر طعم لپه ،دلخواه نبود با نخود و لوبیا جایگزین شود.