همبرگر خانگی : پیاز را رنده و آبش را دور می ریزیم +گوشت چرخ کرده + تخم مرغ  ( برای ده عدد همبرگر اندازه ی نعلبکی دو عدد تخم مرغ برد) + نمک + سماق + آرد سوخاری که با احتیاط اضافه شود ، چون اگر کم باشد مواد از هم جدا می شوند و اگر زیاد شود ،همبرگر سفت خواهد شد، خوب ورز داده و به صورت گلوله های ی هم اندازه در می آوریم ،بعد از داغ شدن روغن،در دست گرد  پهن کرده و می اندازیم . با نان مینی همبرگر (+ یک ورقه پنیر که وقتی همبرگر ها داغ است رویشان گذاشته ایم) + کاهو (جعفری) + گوجه فرنگی و سس سرو می شود.

  ₪ چون این همبرگر،تمام گوشت است با برنج هم قابل میل کردن است + سیب زمینی و گوجه فرنگی سرخ شده