خاگینه ی قاشقی: با این مقدار حدود 13 عدد درست می شود. شربت : شکر : یک سوم لیوان ، دو قاشق گلاب که با آب یک چهارم لیوان شود + زعفران  روی اجاق قرار داده در حدی که شکر به کمک هم زدن ،حل شد شعله را خاموش و می گذاریم خنک شود.       برای مایه ی اصلی : نیم پیمانه آرد + نیم پیمانه ماست + یک عدد تخم مرغ + بیکینگ پودر نیم قاشق مرباخوری سر صاف + وانیل نوک قاشق چایخوری همه را مخلوط ،در قابلمه ی کوچکی روغن ریخته طوری که خاگینه ها غوطه ور شود ،بعد از داغ شدن روغن ،یک قاشق سر صاف از مواد ریخته ، ودو طرفرا تفت تا قهوه ای طلایی شود ،سپس در شربت می اندازیم ، چند لحظه کافیست تا خمیر و سنگین نشود ،بعد خارج کردن روی توری فلزی قرار می دهیم. این خاگینه برای سفره های رمضان نیز مناسب است و به بامیه نزدیک است.

₪ می توان موادش را مخلوط ،در یخچال گذاشت و نزدیک تر به سرو ،در روغن انداخت.

₪ به جای شربت می توان بعد از اینکه خاگینه ها خنک شدند در پودر قند غلطاند. که در این صورت زعفران سائیده را به مایه اضافه می کنیم.