اسپاگتی با سس چیکن استراگانف : اسپاگتی را بیست تا بیست پنج دقیقه در آب جوش انداخته ، آبکش می کنیم ،دوباره به ظرف برگردانده وبه کمک شعله پخش کن، گرم نگه می داریم.  یا مثل همیشه آبکش ، زیر دیگ لواش انداخته و ماکارونی را مثل چلو ، خالی دم می گذاریم ./   پیاز ها که در کره و روغن سبک شد + فیله ی مرغ خرد کرده ،تفت می دهیم ، یک قاشق آرد را اضافه ، تفت داده ، شعله را خاموش تا  مقداری خنک شود + شیر به دمای محیط  رسیده ،شعله را روشن تا سس غلیظ شود .سپس خامه را اضافه ، خاموش می کنیم ( خامه نباید به مرحله ی جوش برسد،در حد گرم کردن) اینجا ، چیکن استراگانف  به جای سیب زمینی سرخ شده با اسپاگتی سرو می شود.