کوکوی تن ماهی : دو تن ماهی را نیم ساعت  می جوشانیم. روغنش را گرفته ،بعد چنگال می زنیم تا خوب باز شود ، بعد سرد شدن + پیازچه +  جعفری(می تواند فریزری باشد) +  دو تخم مرغ + پور سیر +  کمی نمک (تن نمک دارد) + کمی زردچوبه  + آرد سوخاری  مخلوط کرده و بعد از داغ شدن روغن ، پهن کرده و دو طرف را سرخ می کنیم.

₪ بهترین ماهی تابه، برای کوکوها ماهی تابه ی دو طرفه است. برای برگرداندن ، کمی صبر می کنیم تا گرمایش گرفته شود و راحت تر برگردد، در ضمن این کار را روی سینک ،انجام می دهیم تا روغن روی اجاق نریزد.