فلافل : سه پیمانه نخود را (پیمانه ی 200 سی سی) 24 ساعت یا چند ساعت بیشتر  خیس می گذاریم و چند بار آبش را عوض می کنیم . بعد آبکش تا آبش برود و بعد با 6 حبه سیر و دو پیاز متوسط چرخ می کنیم + 3ق غ آرد نخودچی ، جعفری 6 ق جعفری ساطوری (می تواند فریزری باشد) + 6 ق غ کنجد + نمک + فلفل + دارچین + پودرکاری  بعد به کمک قالب ، فلافل ها را  آماده کرده و در روغن سرخ می کنیم.

₪ اگر خواستیم نخود چرخ کرده را در فریزر نگهداری کنیم  پیاز را به صورت رنده شده و آبش جدا شده و سیر را با سیر خرد کن ، موقع طبخ اضافه می کنیم.