کپسول گردویی:  دو تا تخم مرغ را مقداری با چنگال زده +نصف ق چ نمک + 1 ق چ بیکینگ پودر + نصف لیوان روغن  + آرد تا جایی که به دست نچسبد و خمیر نرم و لطیفی به دست آید. زیاد ورز نمی دهیم چون به روغن می افتد. بیست دقیقه به خمیر استراحت داده بعد اندازه ی فندق درشت (با پوستش) خمیرها را آماده کرده ، قالب مخصوص را یک دقیقه روی شعله  داغ کرده بعد خمیرها را در جاهای تعبیه شده (دور قالب) قرار داده و مثل تابه ی دو طرفه ، می بندیم  وقتی یک طرف آماده شد و تغییر رنگ داد ( زیاد برشته شود خشک می شود.) بر می گردانیم تا طرف دیگر حاضر شود چند لحظه کنار گذاشته و بعد کپسول ها را جدا می کنیم و اگر لازم بود ، با قیچی آشپزخانه دورگیری می کنیم.

سپس فیلینگ که می تواند سالاد الویه، نان، پنیر و گردو  و... باشد را در نیمه ی کار پر کرده و طرف دوم را رویش می گذاریم .این کار را با سرعت انجام داده و رویش را با کاور می پوشانیم تا نان ها خشک نشود.