خاگینه هویج  : هویج : 3 لیوان رنده ریز شده (حدود5 عدد هویج درشت) لیوان ها را معمولی پر می کنیم و پرس نمی کنیم.  در ظرفی 5 تخم مرغ را با چنگال زده + دارچین + هل سبز سائیده + زنجبیل + 4 قاشق آرد + 2 ق غ روغن + 2ق غ ماست+ نوک ق چ نمک + 1 ق چ بیکینگ پودر    /دور و ته ظرف مورد نظر را با یک ق غ روغن چرب و یک ق غ آرد پاشی می کنیم . نصف مایه را ریخته وسط کار دارچین + گردوی کوبیده (گردو را در نایلون فریزر با گوشت کوب می کوبیم.) را پاشیده و بعد بقیه ی مایه را می ریزیم. در فر از قبل گرم شده ی 200 درجه ی سانتی گراد می گذاریم. حدود 40 دقیقه بعد که زیرش برشته شد ، گریل را روشن یک ق غ روغن روی کار داده ، روی کار هم طلایی شود. وقتی کمی گرمای اولیه ی خاگینه و شربت از بین رفت ، خاگینه را برش و شربت را رویش می ریزیم و یک ربعی صبر می کنیم جذب شود. اگر لازم بود شعله /خش کن را گذاشته و ظرف را روی شعله ی ملایم قرار دادهتا شربت اضافیش کشیده شود   / شربت : یک پیمانه ی 200 سی سی شکر و یک سوم پیمانه آب همراه گلاب + زعفران روی شعله تا حدی که شکر حل شود ، خاموش می کنیم.