کوکی میکر: آرد دو پیمانه +شکر یک ونیم پیمانه + روغن سه چهارم پیمانه + شیر سه چهارم پیمانه + زعفران که با حداقل آب جوشیده دم کرده و صاف شده ، بعد خنک شدن ،با شیر اندازه می کنیم +تخم مرغ سه عدد + بیکینگ پودر 1 ق م + وانیل نوک قاشق مرباخوری   / اول مواد خیس بعد مواد خشک را اضافه و خوب مخلوط می کنیم. ساندویج ساز را ده دقیقه می گذاریم  گرم شود بعد هر دو رویه را  با برس چرب می کنیم . هر دفعه این چرب کردن را باید انجام داد . بعد یک قاشق غذاخوی پر داخل هر مثلث می ریزیم و دفعه ی اول ده دقیقه و دفعه های بعد هشت دقیقه دستگاه را می بندیم ،مانند کیک اسفنجی یا پنکیک بافت نرم و لطیفی دارد. می توان مقدار باقی مانده از مایه را پودر کاکائو زد. تقریباً با این مواد شش سری یعنی چهل و هشت کوکی درست می شود.