کوکوی لقمه ای :  سبزی کوکو را در قابلمه ی تفلون روی شعله، چرخاند تا آبش را از دست بدهد ، بعد از خنک شدن + پودر سیر+ نمک+ فلفل + تخم مرغ +1 ق آرد + مقداری گردوی نیم کوب شده (گردو را در نایلون فریزر با گوشت کوب می کوبیم تا نیم کوب شود.) می توان به جای آرد یک عدد سیب زمینی خام رنده کرده و آب گرفته را اضافه کرد تا باعث انسجام مواد شود. در ماهی تابه روغن را + زردچوبه داغ  باگت یا نان تست خالی شده طوری که دیواره ی سستی نداشته باشد را گذاشته ، سریع مایه ی کوکو را ریخته و با پشت قاشق پرس می کنیم ،دو طرف را سرخ می کنیم.