کیک گوشت(مرغ ، اسفناج و پنیر   و....)  : مواد میانی :  گوشت چرخ کرده + نمک + پودر کاری + زنجبیل + زردچوبه ودر آخر + یک ق غ  رب با ته لیوان آب +  روغن تفت + پیاز داغ + ( قارچ تفت داده شده) + فلفل دلمه ای     / خمیر : داخل غذا ساز ( یا به کمک هم زن برقی) 4 تخم مرغ را  پنج دقیقه زده + ماست :یک لیوان  + روغن: نصف لیوان + بکینگ پودر : یک ق غ + نمک یک ق مرباخوری سر صاف + مقداری دارچین و زردچوبه +آرد : یک و نیم لیوان     / کف و دیواره ها ی ظرف مورد نظر را به کمک برس چرب و نصف مایه را ریخته  و  مواد میانی را می ریزیم  سپس بقیه ی مایه را ریخته و رویش را با کچاپ  شکل مورد نظر را داده  حدود سه ربع در فر 200 درجه س و بعد رویش را گریل می کنیم.

₪ موا د میانی می تواند تغییر کند مثلا به جای گوشت چرخ کرده ، مرغ پخته آبش را کشیده و ریش ریش شده جایگزین شود   ویا مواد میانی شامل اسفناج پخته و آب کشیده + پنیر صبحانه  شود که در این صورت دارچین و کچاپ حذف و روی کار از سیاه دانه استفاده شود.