کیک شکلاتی خیس:  پیمانه=پ 150 سی سی  / آرد یک و سه چهارم پ ، شکر یک و سه چهارم پ ، پودر کاکائو و دو ق م نسکافه رو هم  سه چهارم پ ، بیکینگ پودر یک ق م ، نمک نوک ق چ ، روغن مایع نصف پ ، تخم مرغ 2 عدد ، وانیل نوک ق ، دو ق ماست و شیر رو هم یک پ ، آب جوش یک پ سرخالی    /   مواد خشک را الک و مخلوط می کنیم  تخم مرغ ها را 5 دقیقه در غذا ساز می زنیم ( هم زن برقی) بعد شیر وماست و روغن را اضافه و میکس می کنیم و بعد مخلوط خشک را و دستگاه را روشن می کنیم.در آخر آب جوش را اضافه و یک دور می چرخانیم.  کف و دیواره  ظرف را به کمک برس چرب (ترجیحا تفلون) یک ق کاکائو  پاشیده و مایه ی کیک را ریخته و در فر 200 دجه س به مدت 40 دقیقه می گذاریم.

₪ روی کار را می توان شکلات آب شده به روش بن ماری داد و با شکلاتهای تزئینی آراست.