بادمجان پلو: نصف برنج آبکش شده را ته ظرف ریخته بعد بادمجان های حلقه و سرخ شده و سپش گوجه فرنگیهای حلقه و سرخ شده را می چینیم  سپسگوشت چرخ کرده و تفت داده شده با پیاز و نمک + پودر کاری + پودر سیر + دارچین را ریخته  بقیه ی برنج را اضافه و زعفران دم کرده را به کمک صافی رویش می دهیم  بعد مثل همیشه روغن و آب داده و دم می گذاریم.

₪ در تابه به ترتیب بادمجان . گوجه فرنگی و در آخر پیاز و گوشت را اضافه می کنیم. ( پیاز که بلوری و سبک شد گوشت را اضافه و تفت می دهیم.)

₪ برای اینکه بادمجان روغن کمی ببرد  وقتی آب در قابلمه + نمک و کمی روغن جوشید بادمجان ها را اضافه و پنج دقیقه بعد آبکش می کنیم . سپس سرخ می کنیم.