چیز کیک: 100 گرم کره را روی یک بسته بزرگ بیسکوییت پتی بور(125 گرم یا 30 بیسکوییت) که با  یک،دو ، سه پودر کرده ایم می ریزیم تا کره کاملا نرم شود و بعد به خوبی با پودر بیسکوییت مخلوط می کنیم. کف و دیواره های ظرف (پیرکس) را به کمک برس چرب کرده و خمیر بیسکوییت را به کمک گوشت کوب و پشت قاشق خوب پرس می کنیم و می گذاریم نیم ساعت در فریزر بماند .  در این فاصله لایه ی وسط را آماده می کنیم یک بسته پودر ژله آلوئه ورا را در دو سوم لیوان آب جوش حل کرده و روی بخار این کار را ادامه می دهیم تا دانه های ژله خوب حل شود بعد که گرمایش را از دست داد با 200 گرم خامه ( خامه با جلد صورتی) و صد گرم پنیر خامه ای + سه قاشق پر پودر قند (شکر در یک دو سه)  که هر سه را با هم زده ایم مخلوط می کنیم. لایه ی دوم را ریخته و در یخچال می گذاریم و بالافاصله لایه ی رویی را درست می کنیم . پودر ژله ی مورد نظر را با دو سوم آب جوش روی بخار حل و آماده سپس با دو سوم لیوان آب سرد مخلوط و یک ساعتی در محیط بیرون قرار داده و گاهی هم زده تا نبندد ، بعد میوه ی مورد نظر را چیده (موز انتخاب مناسبیست می توان قالب زد) ژله را با ملاقه آرام اضافه کرده تا دیزاین میوه به هم نخورد.  داخل یخچال می گذاریم تا ببندد.

₪ اگر خواستیم درسته بیرون بیاید به جای برس چرب ته ظرف نایلون پهن کرده  و به کمک آن چیز کیک را بیرون می آوریم و دوباره به کمک کف گیر بزرگ به ظرف سرو بدون نایلون منتقل می کنیم.البته اگر در ظرف برش خورده و بیرون بیاید ریسک کمتری دارد.