گراتن لایه ای : لایه ی اول  گوشت چرخ کرده را با کمی آب و روغن می گذاریم تفت بخورد+ پیاز داغ و فلفل دلمه ای + یک قاشق رب و نمک و فلفل /  لایه ی دوم  قارچ را با کمی زردچوبه و نمک سبک تفت می دهیم    / لایه سوم مقداری خامه  / لایه چهارم پنیر پیتزا ( چون پنیر پیتزا نمک دارد در لایه های دیگر از نمک کمی استفاده می کنیم.)  / لایه ی آخر سیب زمینی پخته و با کره و کمی فلفل و نمک پوره شده و قلقلی آماده شده اشت. / نیم ساعت در فر 200 درجه س گذاشته و بعد از گریل برای طلایی شدن پنیر استفاده می کنیم.

₪ می توان به جای خامه از سس بشامل غلیظ استفاده کرد.   سس سفید(بشامل):2/1پیمانه روغن یا کره که داغ شد 2ق غ آرد اضافه رنگش که برگشت 5/1 لیوان شیر را اضافه مانند فرنی  بجوشد و مثل حلیم غلیظ شود.