سوفله مرغ وقارچ : برای یک مرغ خوری دو عدد ران کوچک را یا یک ق آبلیمو و یک پیاز + کمی فلفل می گذاریم بپزد و آبش را بکشد. نزدیک نیم کیلو قارچ را خرد و با کمی زردچوبه و نمک تفت ملایمی می دهیم حالا قارچ ، مرغ و مقداری فلفل دلمه ای را در ظرفی می ریزیم. از طرف سه تخم مرغ را با همزن برقی یا غذاساز یا مخلوط کن 5 دقیقه زده بعد 100 گرم خامه (جعبه صورتی ) + نمک را در حد حل شدن می زنیم و به مخلوط مرغ اضافه می کنیم. حالا کف و دیواره های ظرف سرو را به کمک برس چرب و یک لایه چیپس می ریزیم. بعد مایه را ریخنه و رویش پنیر پیتزا . در فر 200 درجه نیم ساعت می گذاریم بعد برای اینکه رویش طلایی شود از گریل استفاده می کنیم. می توان با نان باگت میل کرد.

₪ می توان به جای خامه از سس بشامل غلیظ استفاده کرد.   سس سفید(بشامل):2/1پیمانه روغن یا کره که داغ شد 2ق غ آرد اضافه رنگش که برگشت 5/1 لیوان شیر را اضافه مانند فرنی  بجوشد و مثل حلیم غلیظ شود.