گراتن اسفناج : کف و دیواره ها ی ظرف سرو را به کمک برس چرب بعد یک لایه چیپس ریخته و رویش کچاپ می ریزیم. بعد مخلوطمان را که در پایین توضیح می دهم پهن کرده  رویش 100 گرم خامه (جلد جعبه صورتی ) یا سس بشامل غلیظ ریخته و سپس پنیر پیتزا  حالا نیم ساعت  در فر 200 درجه س که قبلا گرم شده گذاشته و سپس از گریل برای طلایی کردن رویش استفاده می کنیم.     /  برای مخلوط گوشت : گوشت چرخ کرده را با کمی آب و روغن + نمک و فلفل + زردچوبه + پودر سیر  روی شعله می گذاریم تا تا آبش تمام شود و تفت بخورد + اسفناج های خرد شده که با مقداری آب و در باز می پزیم تا رنگ سبزش حفظ شود وقتی کاملا کم آب شد آبکش می کنیم .  قارچ ها را تفت  و اسفناج ها را هم با کمی نمک و فلفل و زردچوبه و پودرسیر تفت ملایمی می دهیم  حال گوشت + قارچ + اسفناج + پیاز داغ  مخلوط اصلی غذای ماست