کاکا : یک پیمانه آرد + نیم پیمانه شکر + نیم پیمانه شیر + یک تخم مرغ +دارچین و هل (+ نیم پیمانه گردو که داخل نایلون فریزر با گوشت کوب کوبیده ایم) در ماهی تابه هر دو طرف سرخ، اگر پف کرد چنگال می زنیم، چون شکر دارد حواسمان باشد نسوزد.

و خمیر را می گذاریم و روی کار را نایلون فریزر کشیده و جای نسبتا گرم می گذاریم تا یک ساعتی بماند بعد گلوله گلوله های یک اندازه درست کرده و اگر لازم داشت با احتیاط آرد اضافه می کنیم  بعد سطح کار را کمی آرد پاشی کرده و نانها را با دست نازک باز می کنیم چون حسابی پف می کند و هر دو طرف را در روغن گرم شده سرخ می کنیم.