اول بال ها رو تمیز و شسته بعد در ماهی تابه  چیزی مثل ماهی پز،بال ها رو چیده و برای سیب زمینی ها جا می گذاریم. +آب (طوری که نصف ارتفاع بال در آب باشه) و روغن + نمک + آبلیمو +یک پیاز که بعد پخت خارج می کنیم + نمک + زردچوبه + فلفل + کمی پودرسیر بادر بسته بپزد. وقتی هنوز  آب دارد سیب زمینی های حلقه ای ضخیم را اضافه ، می گذاریم به روغن بیفتد. چون مواد پخته شدند در حد طلایی شدن کافیست و آنقدر نماند که بال ها خشک شود.

₪ سیب زمینی زیاد باشد باعث چسبیدن بالها به ماهی تابه می شود باید کم در نظر گرفت یا حذف کرد.

اگر از شب قبل بال ها در مواد(آبلیمو+نمک+فلفل+زرد چوبه + زعفران + پیاز خرد شده) خوابانده شود احتیاج به پیاز و این چاشنی ها در ظرف نیست.