استامبولی با نمک،زعفران و زردچوبه

استامبولی کته: این یک دم پختک فوریست. پیازهای خلالی را در قابلمه مورد نظر که روغن وزردچوبه دارد ریخته٬بلوری که شد گوشت چرخ کرده (یا تکه های مرغ)را اضافه، تفت که خورد کمی رب (رب زیاد ،برنج را خمیر می کند ) +  پوره ی گوجه فرنگی (گوجه فرنگی در غذاساز یا رنده) و بعد برنج را که شسته ایم اضافه می کنیم (آب + پوره ی گوجه فرنگ یک بند انگشت روی برنج بایستد.) + زعفران+ نمک + فلفل+سیب زمینی نگینی خرد شده(  وقتی بیشترآب غذا تبخیرشد،سیب زمینی ها را اضافه می کنیم تا وا نرود).  آبش را که کشید، کره رویش گذاشته، دم می گذاریم.  (مقداری فلفل دلمه ای خردشده را می توان موقع دم به استامبولی اضافه کرد.)

₪ استامبولی را عموماً بدون گوشت آماده کرده که در این صورت می توان با کباب تابه ای یا تن ماهی میل کرد. (ته دیگ مشاهده شده در تصویر از نوع کته ایست یعنی در مرحله ی دم کته،آن را به قابلمه ی دیگر که کمی روغن ریخته ولواش پهن شده ،منتقل می کنیم.)

₪ می توان اگر از وعده غذای قبلی،قیمه مانده بود ،موقع اضافه کردن سیب زمینی،آن را هم اضافه کرد.

  این هم نوع دیگری از ارائه غذا، گوشت چرخ کرده را با کمی آب + روغن + یک ق رب + نمک و فلفل تفت داده و با سیب زمینی سرخ کرده سرو می کنیم.

 

 

استامبولی با ته دیگ مرغ که از شب قبل در مواد خوابانده شده و گوجه فرنگی ها روی برنج دم گذاشته شده.  زودتر از ته دیگ معمول می سوزد ، درجه پلوپز  کمتر از همیشه